24/7 - 085-744 14 99

vinkje30 jaar ervaringvinkjeVoor elke vraag een oplossingvinkje24/7 bereikbaarvinkjeIn heel Nederland

24/7 - 085-744 14 99
vinkje30 jaar ervaring
vinkje24/7 bereikbaar
vinkjeIn heel Nederland
vinkjeVoor elke vraag een oplossing

Partner van:

Mobiliteit was nog nooit zo makkelijk!

Slimme mobiliteit complex en onbetaalbaar? Wij denken alvast van niet!

Waarom samenwerken met ons?

Onmiddellijk inzetbaar

Een totaaloplossing, met vervoersmiddelen, hard- en software in één pakket.

All-in-one oplossing

(Deel)fietsen, (deel)auto's en je beveiligde parking op maat, bestuurbaar vanuit één app.

Future-proof & schaalbaar

Klein beginnen om te groeien? Ons platform is schaalbaar, past zich naadloos aan jouw IT-omgeving aan en kan meerdere partijen samenbrengen.

Gebruiksvriendelijk & veilig

Een glashelder dashboard dat op een veilige manier data genereert. Zo krijg je waardevolle info over het gebruik en regel je een feilloze exploitatie.

Slimme en duurzame mobiliteit binnen handbereik!

Buro Schaaf is een one-stop partner voor het aanbieden van kant-en-klare oplossingen voor fietsdelen, autodelen en fietsparkings.

Slimme mobiliteit start hier

Jouw behoeften zijn ons vertrekpunt. Nodig ons uit voor een verkennend gesprek en we bespreken met plezier jouw mobiliteitsbehoeften. Ongetwijfeld hebben we ook voor jouw organisatie een mobiliteitsoplossing op maat.
 • Start met een elektrische fiets of bakfiets!

  De fiets, en in het bijzonder de e-bike, wordt steeds meer een essentieel onderdeel van een duurzame mobiliteitsstrategie. Buro Schaaf breidt het aanbod verder uit met nieuwe, duurzame vervoersmiddelen (e-cargo fiets, step), om in te spelen op de noden van jouw organisatie, jouw medewerkers en/of klanten. Meer nog we vormen de ontbrekende schakel voor de 'first & last mile', verplaatsingen tot +/- 10 kilometer, vanuit het bedrijf, een station, carpool parking. Bovendien garanderen wij een optimaal gebruiksgemak dankzij draadloze laadstations, een transparant beheerplatform en een performante app.

 • Start met een (e-)auto!

  Met de salariswagen die meer en meer onder druk komt te staan, werkte WOW aan een schaalbare oplossing om frictieloos pool-wagens of deelwagens ter beschikking te stellen aan een breder publiek. Zo help je medewerkers het maximale rendement te halen uit hun mobiliteitsbudget en bewoners steeds bewuster te kiezen voor een hybride aanbod aan mobiliteitsoplossingen.

 • Start met een intelligente, veilige parking!

  Een e-bike is gewild, ook door dieven. Veilig parkeren is dan ook een must. Of misschien wil je sommige gebruikers enkel toegang geven op welbepaalde momenten? Wij beschikken we over een slim toegangscontrolesysteem, waarmee je flexibel gebruikersrechten kunt toekennen en beheren. Diefstal uitgesloten!

  Wij werken we continu aan oplossingen die je het leven makkelijker maken. Het koppelen van onze oplossingen aan bestaande apps en vervoersystemen is daar maar één voorbeeld van. Maar net zo goed investeren we in fietstellers, -detectie en -navigatie.

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op via het e-mailformulier of bel met 0515-558016.
Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Ook het laatste nieuws ontvangen?

Schrijf je dan nu in >
Volg ons op instagram


© Buro Schaaf. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacy.

Webdesign: Eos Multimedia - Burgum

© Buro Schaaf. Alle rechten voorbehouden. Disclaimer - Privacy.

Webdesign: Eos Multimedia - Burgum